Ukratko o školi – Zašto smo drugačiji

NAŠA VIZIJA

Škola LIBER nastala je u želji da ponudimo najbolje uslove nastave koji su neophodni jednoj školi stranih jezika. Mi dajemo sve od sebe kako bi naši polaznici što efikasnije, lakše i prijatnije naučili strani jezik. Zbog toga su u nastavu stranih jezika uključeni različiti vidovi multimedijalne nastave, čime našim učenicima pružamo sve pogodnosti modernog učenja koji se podrazumevaju svuda u svetu.

Studio za učenje stranih jezika LIBER osnovan je u martu 2006. godine. Osnovu škole činili su, i dalje je čine, profesori sa dugogodišnjim iskustvom u predavanju stranih jezika.

Ono što mi smatramo najvažnijim elementima za nesmetan rad škole stranih jezika jesu:

  • stručni, posvećeni predavači
  • prijatne učionice
  • savremeni udžbenici
  • sredstva za multimedijalnu nastavu
  • spontano i zabavno učenje jezika kroz dodatne aktivnosti 

Atmosfera za učenje mora biti prijatna. Mi dajemo sve od sebe da svakom polazniku pružimo posebnu pažnju. Sve naše učenike poznajemo dobro, imamo uvid u njihove pojedinačne potrebe i svakome pristupamo kao individui. Na taj način, naši đaci osećaju se kao kod kuće. Svi naši predavači su prijatni, stručni mladi ljudi, veoma posvećeni svom poslu, a to znači da polaznicima nude maksimum u učenju stranog jezika i u vrlo kratkom roku uspevaju da sve učenike opuste i omoguće im da što pre progovore na stranom jeziku.

Udžbenik je jedan od najbitnijih delova nastave stranog jezika. Da bismo učenje stranih jezika učinili dostupnim svakome, pored niskih cena, uključili smo i udžbenik i audio zapise koji prate kurs. Na taj način svaki polaznik ima mogućnost da samostalno primeni naučeno znanje u pisanom obliku kao i da preslušava lekcije koje su obrađene na časovima i tako dobije dodatnu auditivnu vežbu.

Sertifikati

Na kraju svakog kursa učenici polažu test na osnovu kojeg izdajemo sertifikat o položenom ispitu na srpskom i stranom jeziku. Kursevi se takođe mogu koristiti kao priprema za polaganje ispita u sertifikovanim institucijama, i sticanje međunarodno priznatih diploma.