ONLAJN časovi

Onlajn časovi - učite strani jezik u udobnosti svog doma

Onlajn časovi postali su posebno popularni ne samo tokom pandemije, već i iz razloga što sve veći broj ljudi svoj posao radi od kuće. Ova varijanta nastave ne razlikuje se bitno od pohađanja kurseva stranih jezika uživo. Ipak, radi veće posvećenosti polaznicima u nesavršenim uslovima, ovaj vid učenja osmislili smo za individiualne, poluindividualne časove, i mini-grupe, odnosno rad predavača sa jednim, dva ili tri polaznika.

Onlajn časovi podrazumevaju rad profesora sa jednim, dva ili tri učenika, preko neke od dostupnih platformi za učenje na daljinu –  Skype, Meet, Viber, Facebook.

Nastava se odvija 1x, 2x, ili više puta nedeljno, po želji polaznika, i u skladu sa postojećim rasporedom Škole.

Časovi traju 90 minuta.

Zakazani termini podrazumevaju unapred određene dane i vreme održavanja časova.

Škola polaznicima obezbeđuje besplatnu literaturu kao i audio materijal.

 

Pogledajte i druge vidove nastave

Časovi su osmišljeni tako da polaznici komuniciraju sa predavačem, ali takođe i među sobom kada su u pitanju mini-grupe ili poluindividualni časovi. Profesor je taj koji vodi tok časa u pravcu osnovnih veština. Čitanje, razgovor, slušanje i pisanje potpomognuti su lekcijama iz gramatike i leksike. Polaznici se postepeno uvode u samostalno snalaženje u realnim životnim situacijama. Osim materijala iz udžbenika, naši profesori na časovima redovno organizuju brojne zabavne aktivnosti. Igre, podele uloga, popularne pesme na jeziku koji se uči, pantomima, samo su neke od naših omiljenih aktivatora govora. Osim toga, naši predavači primenjuju i mnoge druge kreativne ideje. Takav pristup umnogome pomaže našim učenicima da se oslobode eventualne nelagodnosti u pogledu govora i upotrebe stranog jezika.

Da biste postigli najbolji efekat u učenju, potrebno je da budete na onom nivou koji odgovara Vašim potrebama i trenutnom znanju. Stepen poznavanja stranog jezika određujemo na besplatnom testiranju.

Kod ovog tipa nastave na daljinu, cena je ista kao kod časova uživo:

Sertifikati

Na kraju svakog kursa učenici polažu završni ispit na osnovu kojeg izdajemo sertifikat o položenom ispitu na srpskom i stranom jeziku. Kursevi se takođe mogu koristiti kao priprema za polaganje ispita u sertifikovanim institucijama i sticanje međunarodno priznatih diploma.