Kurs jezika po starim cenama do kraja septembra

Ukoliko se do kraja septembra 2018. god. upišete na kurs ili časove ENGLESKOG, NEMAČKOG ili RUSKOG jezika, ceo kurs važiće po starim cenama od 2.6003.000 din. mesečno.

Kursevi engleskog po starim cenama

 

NAŠA PONUDA

Škola stranih jezika LIBER na Novom Beogradu održava kurseve i časove ENGLESKOG, NEMAČKOG i RUSKOG jezika za odrasle i tinejdžere. Na našim časovima i kursevima polaznici se pripremaju za komunikaciju na stranom jeziku u realnom životu. Kurs jezika u našoj školi podrazumeva razgovor polaznika u parovima, u manjim grupama ili sa profesorom na zadatu temu. Manji obim gramatike, a veći fond reči upotrebljenih u razgovoru na času je ono što želimo da pružimo svim polaznicima.


ZAŠTO SE UPISATI BAŠ SADA?

Ukoliko imate dilemu da li da upišete kurs stranog jezika, naš akcijski popust do kraja septembra možda će Vam pomoći da donesete pravu odluku, a da pritom nešto i uštedite. Septembar je najbolje vreme za nove početke u učenju, jer su godišnji odmori za nama, puni smo elana i energije za nova znanja. Ovo je takođe i početak nove školske godine, pa se u ovom periodu upisuje najveći broj novih polaznika i formira veći deo grupa. Zato reagujte brzo i obezbedite svoje mesto po starim cenama.


NIVO ZNANJA

Za prijavljivanje na kurs jezika potrebno je da utvrdimo Vaše trenutno znanje, ukoliko ga imate. Ako nemate predznanje, prijavite se za početni nivo kursa željenog stranog jezika – A1. Svi koji imaju predznanje, mogu se testirati na sledeći način:

Testiranje za engleski jezik

Testiranje za nemački jezik

Testiranje za ruski jezik 


KAKO SE PRIJAVITI?

DOBRODOŠLI! WELCOME! WILLKOMMEN! ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ!