Ruski jezik

Ruski jezik ponovo u modi

Konačno je kucnuo čas i da ruski jezik dobije zasluženo mesto u porodici najvećih svetskih jezika.

Posle mnogo godina zapostavljanja i odbacivanja sve više ljudi uviđa da im je kurs ruskog jezika prosto neophodan. Ruskim jezikom se pored oko 145 miliona stanovnika Rusije sasvim dobro služe i Ukrajinci i svi narodi bivšeg SSSR. Ruski jezik je sve više popularan i u Zapadnoj Evropi i SAD-u.

Bilo da Vam je potreban u poslovnoj komunikaciji, ili prosto želite da prebogatu rusku kulturu upoznate na pravi način, učenje ruskog jezika će Vam predstavljati pravo zadovoljstvo.

Mnogi će se tokom kursa osloboditi odbojnosti prema onom ruskom, koji su nekada učili u školi.

Opšte informacije

Časovi ruskog jezika obično se odvijaju 2 puta nedeljno po 90 minuta. Jedan kurs traje 4 meseca, odnosno 32 časa. Trenutno su u ponudi individualni, poluindividiualni časovi i mini grupe od 3 polaznika.

U toku kursa akcenat je podjednako usmeren kako na gramatiku ruskog jezika, tako i na realnu komunikaciju, što je i osnovni cilj kursa.

Nivoi znanja ruskog jezika

Kursevi ruskog podeljeni su u pet nivoa:

A1 – Početni

A2 – Predsrednji

B1 – Srednji

B2 – Viši

C1 – Napredni

Testiranje

Nivo poznavanja ruskog jezika određujemo na besplatnom testiranju, pismeno onlajn, a zatim zakazujemo i kratak usmeni razgovor. Ukoliko ste početnik, testiranje nije potrebno.

Cene

Kursevi ruskog jezika organizuju se kao individualni časovi, poluindividualni časovi, ili mini-grupe

Programi koje koristimo u nastavi

U nastavi trenutno koristimo programe:

Sertifikati

Po završetku svakog nivoa polaže se test za potvrđivanje znanja jezika posle kog polaznici dobijaju diplomu na ruskom i srpskom jeziku. Naši kursevi mogu dobro poslužiti i kao priprema za polaganje testa u Ruskom domu.

Online Lekcije

Naučite korisne fraze iz domena leksike i gramatike ruskog jezika. Pratite naše objave na sajtu i društvenim mrežama i iskoristite sve besplatne lekcije koje delimo sa Vama.
Besplatno