Nemački jezik

Nemački – novi lider u svetu biznisa?

Interesovanje za kurs nemačkog jezika rapidno raste iz godine u godinu. Uzrok tome je povećan obim saradnje sa firmama iz Nemačke, Austrije i Švajcarske. Primetan je i masovni odlazak medicinskih radnika u potrazi za boljim uslovima… Takođe, uvek ima i entuzijasta koji nemački jezik uče iz čistog zadovoljstva. Ukoliko Vam je kurs nemačkog potreban iz bilo kog razloga, Škola stranih jezika LIBER trudi se da pruži kvalitetnu nastavu uz pristupačne cene.

Opšte informacije

Časovi nemačkog jezika obično su 2 ili 3 puta nedeljno po 90 minuta. Ceo jedan nivo traje 3-5 meseci, odnosno 40 časova.

U toku kursa nemačkog akcenat je podjednako usmeren kako na gramatiku nemačkog jezika, tako i na realnu komunikaciju, što je i osnovni cilj kursa.

Nivoi znanja nemačkog jezika

Kurs nemačkog jezika u našoj školi podeljen je na 4 osnovna nivoa. Između nivoa B1 i B2 postoji i opcioni B1+ nivo, koji se organizuje po potrebi polaznika i nije obavezan.

A1 – Početni

A2 – Predsrednji

B1 – Srednji

B2 – Viši

C1 – Napredni

Testiranje

Nivo poznavanja nemačkog jezika određujemo na besplatnom testiranju.

Cene

Kursevi nemačkog jezika organizuju se kao individualni časovi, poluindividualni časovi, ili mini-grupe

Programi koje koristimo u nastavi

U nastavi koristimo popularne i dobro osmišljene programe Menchen, SchritteBerliner Platz, i Em Neu, bogate savremenom tematikom i tekstovima.

Sertifikati

Po završenom kursu polaznici polažu ispit iz nemačkog jezika, na osnovu kojeg izdajemo sertifikat na srpskom i nemačkom jeziku. Naši kursevi ujedno su i priprema za polaganje zvaničnih ispita na Institutu Goethe  u Beogradu.

Online Lekcije

Naučite korisne fraze iz domena leksike i gramatike nemačkog jezika. Pratite naše objave na sajtu i društvenim mrežama i iskoristite sve besplatne lekcije koje delimo sa Vama.
Besplatno